چای ماسالا رژیمی یکی از سالم ترین نوشیدنی های شناخته شده امروزی را تولید می کند.
جای تعجب نیست که چای به عنوان پرمصرف ترین نوشیدنی در جهان شناخته می شود و فقط از آب عقب مانده است.
میزان اکسیداسیون برگ ها نوع چای را تعیین می کند. جالب است بدانید که چای سبز از برگ های اکسید نشده تهیه می شود و یکی از انواع چای کمتر فرآوری شده با کمترین چای سفید است.
نوشیدن چای می تواند به کاهش خطر حمله قلبی کمک کند. چای همچنین ممکن است به محافظت در برابر بیماری های قلبی عروقی و دژنراتیو کمک کند.
همچنین به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند. چای ظرفیت جذب رادیکال های اکسیژن بالایی دارد، به این معنی که به از بین بردن رادیکال های آزاد (که می تواند به DNA آسیب برساند) در بدن کمک می کند.
گفته می شود چای علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، لبخند را درخشان می کند.
محققان ژاپنی دریافتهاند که چای میتواند با تغییر سطح pH در دهان هنگام نوشیدن، از دست دادن دندان را کاهش دهد. این احتمالاً چیزی است که از ایجاد حفره جلوگیری می کند.
چای سبز مجموعه ای از فواید بی نظیر خود را به همراه دارد.
از آنجایی که کمترین نوع فرآوری شده است، حاوی بیشترین آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های مفید است.
چای سبز پر از کاتچین یا آنتی اکسیدان است و ممکن است از آسیب سلولی جلوگیری کند.
چای سبز که اعتقاد بر این است که یک دم نوش ضد پیری است، به لطف خواص ضد التهابی علاوه بر آنتی اکسیدان ها، ظاهرا می تواند به رفع چین و چروک و علائم پیری نیز کمک کند.
علاوه بر این، چای سبز برای بهبود جریان خون و کاهش کلسترول نشان داده شده است.
یک بررسی در سال 2013 از بسیاری از مطالعات نشان داد که چای سبز به پیشگیری از طیف وسیعی از مشکلات مرتبط با قلب، از فشار خون بالا گرفته تا نارسایی احتقانی قلب کمک می کند.
به طور کلی، ثابت شده است که این نوشیدنی بدون کالری و بدون قند نتایج بهتری برای سلامتی دارد.
گفته می شود با مصرف 2 تا 3 فنجان در روز، پوست و ترکیب بدن مصرف کننده در مسیر بهبود قرار دارد.