لوبیا چشم بلبلی سبز از نظر تامین مواد مغذی و انرژی برای حفظ زندگی روزمره کاربردی در نظر گرفته می شوند.
اما سیستم های غذایی که قادر به پیشگیری یا بهبود وضعیت استرس یا بیماری هستند، به عنوان غذاهای کاربردی طبقه بندی می شوند.
لوبیا چشم بلبلی حاوی سطوح بالایی از ترکیبات شیمیایی متنوع (فنول ها، نشاسته مقاوم، ویتامین ها، فروکتولیگوساکاریدها) است.
که نشان داده است در برابر شرایطی مانند استرس اکسیداتیو، بیماری های قلبی عروقی، دیابت، سندرم متابولیک و بسیاری از انواع سرطان محافظت می کند.
در نتیجه این حبوبات را به عنوان یک غذای کاربردی عالی قرار می دهد. علاوه بر این، ایالات متحده دارای تاریخچه غنی لوبیا خشک است و در حال حاضر یکی از تولیدکنندگان برتر لوبیا خشک در جهان است که اکثریت قریب به اتفاق لوبیا چشم بلبلی را تشکیل می دهد.
با وجود این ویژگی ها، مصرف لوبیا خشک در ایالات متحده نسبتاً کم است.
بنابراین، هدف از این دست نوشته بررسی لوبیا خشک به عنوان یک محصول مهم کشاورزی ایالات متحده و به عنوان غذای کاربردی برای عصر حاضر با تاکید بر لوبیا چشم بلبلی است.
یک فنجان لوبیا چشم بلبلی حاوی 70.2 میلی گرم کولین است که به عملکرد مغز و سیستم عصبی کمک می کند.
کولین در خلق و خو، کنترل عضلات، یادگیری و حافظه و همچنین متابولیسم بدن نقش دارد.
ODS توصیه می کند که بزرگسالان 400 تا 550 میلی گرم منبع مطمئن کولین در روز، بسته به جنسیت و باردار بودن یا شیردهی آنها، مصرف کنند.
برخی از تحقیقات منبع معتبر نشان می دهد که کمبود سلنیوم ممکن است خطر زوال شناختی را در افراد مسن افزایش دهد.
این بدان معناست که سلنیوم ممکن است از سلامت شناختی، از جمله حافظه و تفکر حمایت کند.
فیبر به سالم نگه داشتن دستگاه گوارش کمک می کند و نظم و راحتی را افزایش می دهد.
لوبیا چشم بلبلی و سایر حبوبات منبع خوبی از فیبر هستند.
مطالعاتی که در منبع مورد اعتماد در سال 2016 در مورد فواید تغذیهای لوبیا چشم بلبلی مشخص شد.
نشان داد که افزودن نخود به رژیم غذایی منجر به افزایش قابلتوجهی در مصرف فیبر در رژیم غذایی میشود که مزایایی را برای هضم و سایر فرآیندهای بدن فراهم میکند.