شیرینی دانمارکی درجه یک انفجار فوری انرژی را فراهم می کند.
روزهایی که احساس ضعف می کنید چه می کنید؟ وقتی انرژی لازم برای انجام کارهای روزانه خود را ندارید؟
در چنین مواقعی معمولاً به سراغ یک فنجان قهوه یا چای پررنگ می رویم.
اما آیا میدانستید که شیرینیها میتوانند انتخاب اصلی شما در هنگام ناراحتی باشند؟ بله شما آن را درست خواندید!
گلوکز منبع اصلی سوخت بدن است که از تجزیه قند به دست می آید.
ساکارز شکر معمولی از فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است.
بدن این مولکول ها را تجزیه می کند و گلوکز به سلول ها منتقل می شود و به انرژی تبدیل می شود.
با این حال، مصرف کنندگان باید مراقب مصرف شیرینی خود باشند. اگر مصرف شما از حد مجاز بیشتر شود و بخش هایی از گلوکز یکی پس از دیگری ذخیره می شود، می تواند برای سلامتی شما مضر باشد.
گلوکز ذخیره شده می تواند به چربی بد تبدیل شود ضرر خوردن بیش از حد شیرین.
خلق و خوی خود را فوراً بالا ببرید.
جای تعجب نیست که شیرینی ها ما را شادتر می کنند این یکی از دلایل زیادی است که چرا همه عاشق شیرینی هایی مانند کیک، آب نبات، شکلات و غیره هستند.
آنچه واقعاً اتفاق می افتد این است که وقتی نوعی شیرینی مصرف می کنید، بخش لذت جوی مغز شما را فعال می کند و سطح دوپامین خلق و خوی شما را افزایش می دهد.
ویژگی افزایش دهنده به این ترتیب مصرف کننده بلافاصله از درون و بیرون احساس بهتری می کند.
اما باز هم باید مراقب مصرف شیرینی خود باشید زیرا مصرف بیش از حد آن می تواند اثر معکوس داشته باشد.
اگر نسبت به عادت شیرین خوری خود مقاومت ناپذیر می دانید، باید ترفندهایی برای افزایش اراده خود بیابید.
شیرینی هایی که به طور طبیعی شیرین شده اند فواید بیشتری دارند.
آیا می دانستید که شکلات های شیرین طبیعی می توانند توانایی تفکر شما را افزایش دهند؟
شکلات ها یا آب نبات ها منبع قند طبیعی هستند که مواد مغذی مانند آنتی اکسیدان ها و فلاوانول های کاکائو را فراهم می کند.
محققان کنونی به این نتیجه رسیدهاند که فلاوانولهای کاکائو توانایی بهبود عملکردهای شناختی مصرفکننده را علیرغم ناتوانیهای شناختی فرد دارند.
همانطور که گفته شد، محققان نمی توانند دلیل دقیق علت مهارت های تفکر بهتر را مشخص کنند.