ممنوعیت استفاده از میگو خشک آکواریومی به عنوان چاشنی غذا

هدف از خشک کردن میگو کاهش رطوبت به حداقل سطح و مهار آنزیم ها و سایر واکنش های بیولوژیکی است.

همچنین، میگو خشک آکواریومی یا خشک شده با پودر در سوپ ها و سس ها به عنوان منبع اصلی پروتئین به دلیل طعم لذیذشان استفاده می شود.

چندین روش برای خشک کردن میگو استفاده شده است.

(2004) گزارش کردند که آبگیری مجدد میگوهای خشک شده توسط خشک کن بخار فوق گرم و خشک کن پمپ حرارتی افزایش یافته است و با افزایش زمان آبرسانی مجدد، آبرسانی مجدد افزایش می یابد.

نسبت آبرسانی مجدد میگوهای خشک شده توسط خشک کن معمولی کمتر از R.I.D بود.

آنها سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب امگا 3، کلسیم، فسفر، آهن، روی و سلنیوم هستند.

میگوی خشک نیز حاوی مقادیر کمی پتاسیم و سدیم است. همچنین حاوی ویتامین های ضروری مانند ویتامین A و B کمپلکس و همچنین منیزیم است.

دریافت این مواد مغذی ضروری از یک منبع غذایی کاملاً عاری از چربی های اضافه شده، میگوی خشک را به انتخابی سالم و خوش طعم برای افزودن به هر رژیم غذایی تبدیل می کند.

محتوای پروتئین بالا در میگوهای خشک آنها را به منبع عالی انرژی تبدیل می کند. محتوای پروتئین بالا در میگوی خشک به رشد و ترمیم عضلات کمک می کند و همچنین به کاهش وزن کمک می کند.

پروتئین برای تشکیل توده عضلانی بدون چربی ضروری است و به تنظیم هورمون ها و آنزیم ها در بدن کمک می کند.

میگو

خوردن پروتئین کافی همچنین به ثابت نگه داشتن سطح قند خون در طول روز کمک می کند.

میگوهای خشک منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای سلامت قلب مهم هستند.

اسیدهای چرب امگا 3 به بهبود سطح کلسترول و محافظت در برابر بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. آنها همچنین به پیشگیری از برخی سرطان ها کمک می کنند.

اسیدهای چرب امگا 3 موجود در میگوی خشک برای حفظ سلامت مفاصل و عملکرد مغز مهم هستند. اسیدهای چرب ضروری همچنین به کنترل التهاب در بدن کمک می کنند، که می تواند برای افراد مبتلا به آرتریت مفید باشد.

آبدهی مجدد میگوی خشک در این مطالعه بیشتر از مطالعات قبلی بود، یعنی آکنور و همکاران.

(2016) گزارش کرد که نسبت آبرسانی مجدد میگوی خشک به ترتیب برای اجاق هوا و خشک کن خورشیدی به 1.90، 1.88 رسید.

از سوی دیگر، منحنی خشک کردن (شکل 4) نشان داد که خشک کردن معمولی میگو نسبت به R.I.D زمان خشک شدن بیشتری (300 دقیقه) دارد.

به دلیل سطح سخت شدنی که رطوبت دیررس به سرعت از محصول خارج می شود.

در این مطالعه زمان خشک شدن میگو توسط R.I.D. توسط آکنور و همکارانش کمتر از میگوی خشک شده توسط خشک کن خورشیدی و هوای گرم بود.

(2016)، که زمان لازم برای خشک کردن میگو را به ترتیب 16 و 20 ساعت دریافت کردند.