ترشی خیار و هویج از ایجاد زخم جلوگیری می کند.
مصرف منظم ترشی خیار و هویج تهیه شده از انگور فرنگی هندی و آملا می تواند زخم را کاهش دهد.
زخم ها به زخم های داخلی اطلاق می شود که به دلیل تعامل اسیدها روی بافت ها و به دلیل از کار افتادن ناگهانی غشاهای مخاطی ایجاد می شود.
عمدتاً زخم معده است که به دلیل از کار افتادن اسیدیته زیاد و از کار افتادن غشای مخاطی ایجاد می شود.
در صورت مصرف منظم، ترشی آملا و انگور فرنگی می تواند احتمال ابتلا به زخم را کاهش دهد.
خوردن ترشی خیار و هویج برای بارداری مفید است.
زنان باردار به دلایل خوبی میل به ترشی خیار و هویج دارند. تهوع و استفراغ که در سه ماهه اول بارداری بسیار شایع است با مصرف ترشی قابل رفع است.
تهوع صبحگاهی ممکن است با مصرف ترشی برطرف شود.
طعم ترش، تند و ترش ترشی جوانه های چشایی را تحریک می کند و اشتها را زنده می کند. این تهوع را درمان می کند و استفراغ را مهار می کند.
هیچ چیز رضایتبخشتر از تهیه سریع ترشی خیار و هویج آسیایی نیست مگر اینکه در یخچال را باز کنید و از سبزیجات ترشی لذت ببرید!
آنها بسیار خوشمزه و آسان هستند، شما آنها را بارها و بارها درست خواهید کرد!
وقتی هوس طعمهای آسیایی میکنید، با دستور العملهای زیادی مواجه میشوید که شامل کیمچی (که سبزیجات نمکزده و تخمیر شده است) است که همه طرفدار آن نیستند.
اما، خوشبختانه، ترشی خیار و هویج یک راه بسیار آسان برای تمجید از طعم های آسیایی در هر تعداد غذا است. ما این کار را اینجا در پست تاکوی کره ای با گوشت گاو با خیار شور انجام دادیم.
این تحت دستور العمل های “کار کوچک برای بازگشت بزرگ” ثبت می شود.
خیساندن سریع در یک محلول ترشی خیار و هویج ساده باعث میشود هویج و خیار معمولی مزهی بیشتری پیدا کند که به لطف سرکه برنج هم شور و هم شیرین است.