قیسی در بازار تهران منبع قابل توجهی از ویتامین A نیز می باشد و بیش از ۷ درصد از ارزش روزانه مواد مغذی را در هر وعده از ۵ میوه تامین می کند.
ویتامین A علاوه بر تقویت دید خوب در نور کم، برای عملکرد سالم سیستم ایمنی و رشد استخوان ها ضروری است.
قیسی خشک همچنین مقادیر قابل توجهی از ویتامین های B تیامین، ریبوفلاوین و ویتامین B-6 را فراهم می کند که برای تولید انرژی ضروری هستند.
مانند بسیاری از میوه های خشک، قیسی خشک نیز سرشار از پتاسیم است. پنج عددقیسی خشک 350 میلی گرم پتاسیم یا 10 درصد از ارزش روزانه را تامین می کند.
پتاسیم به عنوان یک الکترولیت به توزیع و حفظ تعادل مایعات در سراسر بدن کمک می کند.
همچنین به تنظیم فشار خون کمک می کند و برای انقباض طبیعی ماهیچه ها و انتقال عصبی مورد نیاز است. یک وعده 5 قیسی خشک نیز حدود 7 درصد از مقادیر روزانه مس و منگنز را تامین می کند.
فیبر موجود در قیسی اسیدهای صفراوی را متصل کرده و به دفع آنها کمک می کند.
به منظور جبران از دست دادن اسیدهای صفراوی، کبد با استخراج کلسترول از جریان خون، سنتز اسیدهای صفراوی جدید را افزایش می دهد.
این به طور قابل توجهی به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند.
قیسی خشک، یک غذای کاربردی در حال ظهور که ممکن است به طور موثر سلامت استخوان را بهبود بخشد.
یکی از فواید شناخته شده قیسی برای سلامتی این است که سرشار از آهن است.
آهن یکی از مواد معدنی ضروری است که بدن برای بهبود فرآیند متابولیسم به آن نیاز دارد.
ایرانی چون فایده اصلی و کلیدی آهن در بدن افزایش تولید گلبول های قرمز خون است.
کمبود این ماده معدنی منجر به علائم کم خونی می شود.
بنابراین با گنجاندن قیسی در برنامه غذایی روزانه خود دیگر نگران کم خونی نخواهید بود.