بادام درختی امروز یکی از بهترین منابع ویتامین E در جهان است که تنها 1 اونس آن 37 درصد از RDI را تامین می کند.
چندین مطالعه مصرف بیشتر ویتامین E را با نرخ پایینتر بیماری قلبی، سرطان و بیماری آلزایمر مرتبط کردهاند.
ویتامین E دریافت مقدار زیادی ویتامین E از غذاها با سلامتی بسیاری مرتبط است.
بادام می تواند به کنترل قند خون کمک کند.
آجیل ها کربوهیدرات کمی دارند اما چربی های سالم، پروتئین و فیبر بالایی دارند.
این باعث می شود که آنها گزینه ای عالی برای افراد مبتلا به دیابت باشند.
یکی دیگر از مزایای بادام، مقدار بسیار بالای منیزیم آن است.
منیزیم یک ماده معدنی است که در بیش از 300 فرآیند بدن از جمله کنترل قند خون نقش دارد.
RDI فعلی برای منیزیم 310-420 میلی گرم است. 2 اونس بادام تقریباً نیمی از این مقدار را فراهم می کند 150 میلی گرم از این ماده معدنی مهم.
جالب اینجاست که 25 تا 38 درصد از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 دچار کمبود منیزیم هستند.
اصلاح این کمبود به طور قابل توجهی سطح قند خون را کاهش می دهد و عملکرد انسولین را بهبود می بخشد.
افراد بدون دیابت نیز در هنگام مصرف مکمل منیزیم، کاهش قابل توجهی در مقاومت به انسولین مشاهده می کنند.
این نشان می دهد که غذاهای پر منیزیم مانند بادام ممکن است به پیشگیری از سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 کمک کند، که هر دو از مشکلات عمده سلامتی هستند.
ماده معدنی که بسیاری از مردم به اندازه کافی از آن استفاده نمی کنند. مصرف بالای منیزیم ممکن است ارائه دهد.
بهبودهای عمده برای سندرم متابولیک و دیابت نوع 2.
منیزیم موجود در بادام علاوه بر این ممکن است به کاهش سطح فشار خون کمک کند.
فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی حملات قلبی، سکته مغزی و نارسایی کلیه است.
کمبود منیزیم به شدت با فشار خون بالا مرتبط است، صرف نظر از اینکه اضافه وزن دارید .