رب گوجه جوانه اغلب در غذاها استفاده می شود تا طعم های دیگر غذا و سس را تقویت کند.
برخلاف سس گوجهفرنگی، رب بهعنوان یک ماده گوجهفرنگی در غذاهایی که بخشی از آن است عمل نمیکند، بلکه بهعنوان یک ماده پایه عمل میکند که طعمهای غنی را فراهم میکند و طعم کلی غذای موجود را بهبود میبخشد.
رب گوجه فرنگی برابر با یک قوطی سس گوجه فرنگی است؟
متوسط قوطی سس گوجه فرنگی حدود 14 اونس یا 400 گرم است.
اگر می خواهید سس گوجه فرنگی خود را با استفاده از رب درست کنید، باید مقداری برابر با آن درست کنید.
بنابراین برای این کار باید حدود 4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با یک و نیم فنجان آب مخلوط کنید، همچنین باید یک و نیم قاشق غذاخوری آرد و یک و نیم قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.
این یک ماده نسبتاً آبکی خواهد بود، اما وقتی آن را به ظرفی مانند بولونی اضافه کنید، در حین پخت غلیظ می شود.
این مخلوط فقط سه دقیقه طول می کشد تا غلیظ شود و به یک قوام سس استاندارد تبدیل شود.
این مقدار برابر با یک قوطی استاندارد سس گوجه فرنگی است.
اگر از قبل مقداری از این مخلوط را درست کنید، میتواند یک راه فوقالعاده برای آمادهسازی وعدههای غذایی در آینده باشد، سس گوجهفرنگی خود را در شیشه و ذخیره کنید.
برای اینکه رب گوجه فرنگی خود را به سس گوجه فرنگی تبدیل کنید، به رب، آب و چاشنی نیاز دارید، این مخلوط می تواند از آرد و شکر نیز برای غلیظ شدن و شیرین شدن استفاده کند.
باید یک قسمت رب گوجه فرنگی و یک قسمت آب را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود و سپس سس را مزه دار کنید.
معمولاً با گیاهان، سیر و پیاز چاشنی می شود.
همچنین می توانید متوجه شوید که سس شما از مقداری روغن زیتون یا برای شیرین کردن یک پیمانه شکر سود می برد.
یک راه خوب برای اندازه گیری مقادیر این است که 4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک و نیم پیمانه آب داشته باشید و مخلوط کنید و مواد و مقادیر اضافی را اضافه کنید تا سس مورد رضایت شما قرار گیرد.
به خاطر داشته باشید که سس شما با پختن غلیظ می شود.