کشک شفق سرشار از کلسیم است که باعث تولید کمتر کورتیزول می شود و به کاهش وزن کمک می کند.
در هند، خوردن کشک شیرین قبل از امتحان یا هر رویداد مهمی، خوش یمن تلقی می شود.
ما کشک را به روش های مختلف می خوریم، با پاراتا، یا به عنوان چاس یا به عنوان لسی شیرین.
همچنین به عنوان رایتا، کشک برنج و داهی وادا مصرف می شود. کشک فواید زیادی دارد. در اینجا به چند مورد از آنها نگاه می کنیم.
کشک سرشار از فسفر و کلسیم است. به پیشگیری از آرتروز کمک می کند و به سلامت دندان ها و استخوان ها کمک می کند.
کشک حاوی میکروارگانیسم های زنده است که برای سلامتی شما مفید است. از بسیاری از عفونت ها جلوگیری می کند و ایمنی کلی را بهبود می بخشد.
کشک به عنوان کمک کننده زیبایی برای داشتن پوستی روشن استفاده می شود.
مخلوط کشک، لیموترش و گرم پودر را روی صورت بمالید و بعد از 15 دقیقه بشویید، پوستی درخشان خواهد داشت. همچنین برای موهای سالم و درخشان مفید است.
کشک پروبیوتیک است و به تقویت هضم کمک می کند.
خوردن کشک همچنین به کاهش سطح کلسترول شما کمک می کند، بنابراین خطر فشار خون بالا و فشار خون را کاهش می دهد.
همچنین به دلیل خواص ضد قارچی آن برای از بین بردن شوره سر مفید است.
مخلوط کشک و هینا را روی پوست سر خود بمالید و بعد از نیم ساعت بشویید. به شما کمک می کند تا از شر شوره سر خلاص شوید.
این نه تنها ادویه را کاهش می دهد، بلکه طعم جدیدی به غذای شما می بخشد.
مصرف دوغ از کشک بعد از غذا برای هضم غذا مفید است. اگر مصرف منظم کشک برایتان مشکل است، میتوانید آن را گاهی به شکل آمادههای هندی مانند لاسی، شریکند، پیوش و غیره میل کنید.
میتوانید چند تکه انبه یا توت فرنگی به کشک اضافه کنید و آن را آسیاب کنید.
حتی اضافه کردن کمی شکر هم طعم کشک را خوب می کند. کشک را می توان در سالاد سبزیجات نیز استفاده کرد.