اگر مهارت های حرکتی خوب و توانایی های خلاقانه دارید، تبدیل شدن به یک تزیین کیک حرفه ای ممکن است شغل مناسبی برای شما باشد. با این حرفه کیک های خوشمزه را کیک بستنی لیوانی به تکه های زیبایی برای تحسین و خوردن تبدیل می کنید.
از آنجایی که تزئین کیک می تواند بسیار پیچیده باشد، این حرفه نیاز به آموزش و آموزش دارد. در این مقاله، همه چیزهایی که این حرفه مستلزم آن است را بررسی می کنیم و نحوه کیک بستنی یخچالی تبدیل شدن به یک دکور کیک حرفه ای را به اشتراک می گذاریم.
دکوراتور حرفه ای کیک، حرفه ای در زمینه هنرهای نانوایی و شیرینی پزی است که کیک بستنی نعنایی محصولات پخته شده را طراحی و تزیین می کند.
آنها از فراستینگ های مختلف و سایر مواد برای تزئین کیک، کلوچه، پای و شیرینی استفاده می کنند که اغلب با طرح ها یا سفارشی سازی های منحصر به فرد برای مشتریان است.
این متخصصان اغلب میتوانند در نانواییهای خردهفروشی، کافهها، رستورانها، هتلها و استراحتگاهها و کیک بستنی همچنین کسبوکارهای پذیرایی کار پیدا کنند، در حالی که برخی کسبوکار خود را از خانه راهاندازی میکنند.
وظایف تزیین کیک حرفه ای ممکن است بسته به محل کارشان متفاوت باشد، اما برخی از رایج ترین مسئولیت ها عبارتند از:
استفاده از بهترین روش ها برای اعمال فراستینگ، فوندانت و سایر پایه ها
استفاده از گل ها، کاراکترها، نمادها، کلمات و طرح های دیگر با استفاده از کیسه های لوله کشی و نکات
انجام تضمین کیفیت برای اطمینان از اینکه همه شیرینی ها یکسان و تمیز به نظر می رسند
همکاری با نانوا و مدیر برای تعیین دستور العمل ها و طرح های فصلی
- منابع:
- تبلیغات: